LvL III - 2015-11, Isla Canela

 
 
 

LvL III Opleiding Isla Canela november 2015

Verslag van de DGTF Level III opleiding

Verslag

level IIi opleiding Dutch Golf Teachers Federation education centre.

Het DGTF education Centre heet Marc Blomme, Rens Valk, Gustavo Barrios, Riccardo Visser en Randy Soemosomito welkom in de WGTF the Netherlands. Zij hebben zojuist  de Basis Level III  opleiding van 9 dagen afgesloten en beginnen aan het vervolg traject.

Op de prachtige locatie van Isla Canela **** Golf resort in Spanje hebben zij 80 uur aan instructie gehad. En zijn daardoor naast de eerder verworven vaardigheden die zij al hebben. Geslaagd voor het eerste deel van hun opleiding.

De totale opleiding is in Handen van Marco van Maaren, PGA Golf A-pro, Arno Hovius biomechanica, Ignace Adriaanse clubfitting, Tjarko Erdtsieck sportpsychologie en didactiek en Edward Verstraten directeur educatie centrum en lesontwikkeling.

Het Isla Canela Golfresort is aangelegd in een prachtig natuurgebied met mooie riviertjes die het gebied doorkruisen, waar de ontwerper Juan Catarineu in 1993 een wedstrijd baan heeft ontworpen die van de front tee's ook goed bespeelbaar is door de gemiddelde handicapper.

Prachtige Kamers, uitstekende restauratie, kortom een aanrader. Wij danken de Directeur Joan Resina voor de meer dan uitstekende service. De drivingrange gras en overdekt de putting green alles was tot in de puntjes verzorgd en voor ons klaargezet. Het complex is voor golflessen en recreatie spelen een absolute must. en dus was de fysieke toestand van de cursisten top, om de mentaal en geestelijk zware lesprogramma’s te kunnen volgen. Het was een intensieve week waar veel leerstof door de coaches werd aangedragen. Zij zullen deze 8 dagen niet snel vergeten. Maar zijn daardoor uitstekend voorbereid op de andere sessies en seminars, zodat de stages hen tot prima golfleraren kunnen maken. Wij danken Jos de Hartog voor zijn inzet en voor zijn logistieke begeleiding. En we zijn trots dat Kwint Kuipers die stage loopt Op GC MOP dat hij de opleiding nogmaals heeft gedaan en hebben gezien hoe hij zijn eigen spel daarmee heeft kunnen verbeteren.

Al met al een druk programma en een leerzame week in Spanje!

Dgtf education centre

Directeur:

Edward Verstraten

Hoofd Opleiding:

Marco van Maaren

Aanvraag-icon-blue-lang-left