3e Wedstrijd Order of Merit 2016

23 mei 2016, 3e Wedstrijd voor de Order of Merit, Golfbaan Bentwoud

Een helaas winderige en regenachtige dag in mei op de Golfbaan Bentwoud het dominante clubhuis van architecten bureau Zilt torent er bovenuit. Oorspronkelijk ontworpen in glas werd het uiteindelijk in roest platen neergezet. Misschien een gedachte aan Serra de beeldhouder die van zware industriële platen kunstwerken schiep te bewonderen in Bilbao. De baan is oorspronkelijk ontworpen door Jol baanarchitecten waar Michiel van der Vaart er zijn stempel op heeft gedrukt.Wij danken de Golfschool Bentwoud van Jos Vos, Jo Vos en Dave Hoekstra voor hun gastvrijheid en het ter beschikking stellen van de prijzen voor de winnaars in de verschillende categorieën.

Ondanks de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen was de baan prima te spelen met goede greens en daarvoor onze dank aan de Greenkeepers.
Vandaag weer een groot aantal deelnemers en dat sterkt onze vereniging DGTF.

We konden ook weer een aantal invite’s begroeten en die hebben het, naar hun zeggen, goed naar de zin gehad en werden door de collegae prima begeleid.

Verder een compliment aan alle deelnemers voor de wijze waarop onder deze omstandigheden gespeeld werd, binnen 4 uur en 15 minuten was iedereen binnen en dat is onder deze omstandigheden prima.

Alvorens er werd overgegaan naar de prijsuitreiking werd aan Annemieke Verkerk de Level III pas overhandigd door Edward Verstraten, Dir. DGTF education. Annemieke heeft deze verkregen door haar inzet en doorzettingsvermogen en voldoet aan alle voorwaarden om een goede golfleraar te zijn.

De DGTF education en vereniging DGTF werken samen in wedstrijden om de  Order of Merit, deze wordt gesponsord door Holland Golf , Leenders Stukadoor en Daniel van DAMrepairs en de  Playing Ability Test (deel van de opleiding ) te realiseren en ook de Training Tour waar iedereen die beter wil leren spelen van advies kan worden voorzien.

Verder wil de wedstrijd commissie Gustavo Barrios en Mathijs Schekeveld bedanken voor hun inzet en ondersteuning.

Heren hartelijk dank

De Wedstrijd commissie