4e Wedstrijd Order of Merit 2016

20 juni 2016, 4e Wedstrijd voor de Order of Merit, Golfbaan Wilnis

De Golfbaan Wilnis is een 18 holes golfbaan waarvan de tweede negen pas kort geleden in 2012 in gebruik is genomen. De baan heeft van de NGF een A-status ontvangen.
De baan is voorzien van mooie waterpartijen, verraderlijke hoogteverschillen en uitstekende fairways. Gerard Jol is de architect van de golfbaan die in zijn totaliteit 5859 meter lang is. De baan is afwisselend met vele hoogte verschillen.

Wij danken het management van Golfpark Wilnis voor hun gastvrijheid en ondanks de slechte weersomstandigheden was de baan prima te spelen met goede greens en daarvoor onze dank aan de Greenkeepers.

Het werd een winderige en regenachtige dag op Golfpark Wilnis.
Vandaag weer een groot aantal deelnemers en dat was onder deze omstandigheden een compliment waard voor de deelnemers.
Ook op deze dag konden we weer een aantal invite’s begroeten en die hebben naar hun zeggen het goed naar hun zin gehad. Echter de omstandigheden waren erg zwaar en vele hebben de 18 holes niet volbracht.
Maar de onderlinge sfeer heeft daar niet onder geleden.

Edward Verstraten gaf de aanwezigen een korte uitleg over de interne out of bounce situatie en hoe wij deze regel toe moeten passen, dit omdat deze regel toch weer voor vragen zorgde.

Om hier in de toekomst geen problemen meer meet te hebben zal e.e.a. duidelijker in het wedstrijdregelement worden vastgelegd.

Door de erbarmelijke weersomstandigheden werden de 18 holes slechts door enkele spelers volgemaakt, dit op zich is al bewonderenswaardig.
Ook spelers die een DQ hadden speelde met hun flight gewoon door heren en dames dank hiervoor klasse.

In de open klasse werd eerste Jos Vos met 77 slagen een mooie score.

Jos bedankte ons voor de wijze van ontvangst en prees onze goede onderlinge band en vriendelijke sfeer.

Bij de senioren werd Reinier Touw eerste en Leendert de Goey tweede.

Bij de PAT werd Mark Blomme eerste en rens Valk tweede

Na de prijsuitreiking is er nog met alle aanwezigen een gezellig diner gehouden onder een zeer goede sfeer

Verder mijn dank aan Gustafo Barrios die de wedstrijd leiding weer op een goede en accurate wijze heeft ondersteund.

Graag zien wij u op de volgende wedstrijd van de DGTF die zal worden gehouden op Liemeer.

De wedstrijdcommissie DGTF

Uitslagen.