1e Wedstrijd Order of Merit 2017

20 maart 2017, 1e Wedstrijd voor de Order of Merit 2017, Het Rijk van Nunspeet

Een helaas winderige en regenachtige dag in maart op de baan van het Rijk van Nunspeet.

De 27-holes championship course van Het Rijk van Nunspeet is fraai gelegen in de Veluwse natuur.
Het Rijk van Nunspeet is in 1987 ontworpen door de internationaal vermaarde golfarchitecten J. Dudok ,Paul Rolin en Alan Rijks

De zandgrond zorgt voor een goede bespeelbaarheid, ook bij minder mooi weer.

Dat hebben wij kunnen ervaren op deze regenachtige en winderige dag.
Het bleek onder deze omstandigheden een behoorlijke uitdaging om een mooie score binnen te brengen.

De ontvangst door het management van Het Rijk van Nunspeet was prima geregeld en wij willen de medewerkers dan ook dank zeggen voor de goede ontvangst. Tevens konden wij het mooie gerenoveerde restaurant bewonderen en genieten van het uitzicht op de baan en de goede zorgen.

Ondanks de slechte weersomstandigheden van de laatste dagen was de baan prima te spelen met goede greens en daarvoor onze dank aan de Greenkeepers.
Op deze eerste wedstrijd van het jaar hadden we goede opkomst ondanks de mindere weersomstandigheden van onze leden en dat is goed voor de vereniging DGTF.
Verder hebben konden we ook weer een aantal invite’s begroeten en die hebben naar hun zeggen het goed naar hun zin gehad en werden door de collegae prima begeleid.

Uitslagen - per klasse.

Open: