4e Wedstrijd Order of Merit 2017

19 juni 2017, 4e Wedstrijd voor de Order of Merit 2017, Wilnis

De Golfbaan Wilnis is een 18 holes golfbaan waarvan de tweede negen pas kort geleden in 2012 in gebruik is genomen. De baan heeft van de NGF een A-status ontvangen.

Gerard Jol is de architect van de golfbaan die in zijn totaliteit 5859 meter lang is.

De baan is afwisselend met waterpartijen en vele hoogte verschillen.

Wij danken het management van Golfpark Wilnis voor hun gastvrijheid en het weer werkte bijzonder mee dat t.o.v. het vorig jaar toen spoelden wij weg en nu hadden wij super weer met een temperatuur tussen de 32 en 35 graden.

We hebben kunnen spelen op een goed onderhouden baan en onze dank gaat dan uit naar de greenkeepers.

Door deze warmte was het voor de deelnemers goed opletten met brandende de zon op het hoofd, belangrijk goed drinken en de huid beschermen.

Vandaag een groot aantal deelnemers en uitstekende omstandigheden

Wij konden we weer een aantal invités begroeten en die hebben naar hun zeggen het goed naar hun zin gehad. Echter de omstandigheden waren erg zwaar door de hoge temperatuur.

Alvorens de prijsuitreiking begon werd nog even het woord gegeven aan de directeur DGTF, Edward Verstraten, om de deelnemers nog even toe te spreken, hij stelde dat wij als golfleraren ons ten aller tijde het voorbeeld zijn en als zodanig gedragen. Je bent , zo stelde hij met of zonder leerlingen altijd een voorbeeld in gedrag en uiterlijk op welke baan dan ook. Frustraties uiten is niet de juiste wijze van het geven van een goed voorbeeld.

Uitslagen:

1e Janna de Ruijter.

2e Mathijs Schenkeveld.

1e Bob Steinbacher

2e Harry Jansen.

1e Carola Vidor.

2e Ellen Vos

3e Agnese Bennebroek.

Johan Zwart behaalde vandaag zijn 2e PAT en zal hierdoor de volgende wedstrijd worden ingedeeld in de open klasse, Gefeliciteerd Johan.

Na de prijsuitreiking is er nog met alle aanwezigen een gezellig diner gehouden

Verder mijn dank aan Gustavo Barrios Rivas die de wedstrijdleiding weer op een goede en accurate wijze heeft ondersteund.

Uiteraard danken wij onze sponsoren van de Order of Merit 2017

Dam Golf Repairs, Golfacademie Bentwoudt en Golfacademie Gustavo Barrios.

Graag zien wij u op de volgende wedstrijd van de DGTF die zal worden gehouden op 10 juli 2017 op de golfbaan Delfland waar zal worden gestreden voor de Julius Cup

De wedstrijdcommissie DGTF