2015-07-20 Prise 'd Eau

WGTF wedstrijd op de Prise d'eau Golf’ van 20 juli 2015

Prise d’Eau is een goed verzorgde golfaccommodatie waar alles prima is geregeld.Het golfcomplex is prachtig landschappelijk gesitueerd, met een modern clubhuis en restaurant.
Ronald Fream ontwierp de baan van Golf Club Prise d'Eau. Hij studeerde aan de Washington State University en deed een opleiding voor het aanleggen van siertuinen. Vanaf 1966 is hij bezig met het ontwerpen van golfbanen.

Onze dank gaat uit naar Theo Reijers die het heeft mogelijk gemaakt dat deze wedstrijd op Prise d'eau gespeeld kon worden tevens dank aan Rianne van den Berg van de afdeling Sales voor de prettige ontvangst en gastvrijheid.

De start van de wedstrijd was droog en echter na een uurtje kwam de regen. De baan kon de verminderde ( natte)omstandigheden prima aan en bleef goed bespeelbaar op de greens kon je nog wel eens worden verrast maar dat lag meer aan de speler dan aan de baan. Wij willen dan ook de greenkeepers o.l.v. de hoofd Greenkeeper de heer Jeroen Vingerhoed bedanken voor de goed onderhouden baan.

En dan de uitslagen ondanks het weer werd er goed gescoord en konden we terug kijken op een prima wedstrijd met goede winnaars.

1e - Dave Hoekstra
T2 - Rogier de Snoo
T2 - Jo Vos

Senioren klasse:

1e - Charles Mikkers
2e - Edward Verstraten
3e - Ton van der Kraats

PAT:

1e - Kwint Kuijpers  (2e PAT kaart ( 80 slagen))

Kwint heeft met zijn score aan de PAT Qualificatie voldaan en speelt de eerstvolgende wedstrijd in de Open klasse.

Wij willen de invite’s en amateurs die vandaag weer met ons meespeelden bedanken voor deelname.

Wij willen de spelers bedanken voor de goede sfeer en hun deelname. Wij hopen u weer te zien op de volgende wedstrijd die op 24 augustus a.s. zal worden gespeeld op de golfbaan Golfbaan Regthuys
Limmerschouw 49 B, 1731 RM Winkel

De wedstrijd commissie