2015-08-22 Regthuis

WGTF wedstrijd op Regthuis 22 augustus  2015

Op deze baan hadden wij nog niet gespeeld en Richard van Stralen heeft het voor ons gerealiseerd dat wij op deze mooie baan onze wedstrijd konden spelen.
Verder willen wij het management het team onder leiding van Pieter de Wit en Jeroen Botman baanmanager en mede-eigenaars bedanken voor de prettige ontvangst en begeleiding.
Deze baan is een relatief jonge baan de opening van de eerste 9 holes vond plaats in 2006 en de 18 holes werd geopend in 2013.

De baan werd ontworpen door Alan de Rijk en in de laatste fase door Aart Bergsma.
Het onderhoud aan de baan wordt verzorgd door hoofd greenkeeper Theo Berkhout en onderhoudsbedrijf Aha de Man. Zij hebben gezorgd de baan in een prima staat van onderhoud is waarop het prettig spelen was.
De wedstrijd werd door de weersomstandigheden behoorlijk in de war gestuurd, onweer zorgde ervoor dat alle spelers direct de baan moesten verlaten. Terwijl niet alle spelers de volledige 18 holes hadden afgerond. Door de zware regenval werd de baan onspeelbaar verklaard door de greenkeeper, zodat de wedstrijd niet verder worden uitgespeeld.
De wedstrijdleiding heeft de kaarten gecontroleerd van alle spelers en besloten dat alle wedstrijdspelers tot hole 15 waren gekomen en vanaf deze hole de telling kon worden uitgevoerd om een uitslag te kunnen vaststellen.
En dan de uitslagen er werd goed gescoord en konden we toch terug kijken op een prima wedstrijd met goede winnaars.

1e - Rene Witteveen
T2 - Dave Hoekstra
T2 - Kwint Kuipers

Senioren klasse:

T1 - Arnoud Vree
T1 - Joop Klinkenberg
3e - Rene Imthorn

PAT:

1e - Rik Visser
2e - Cor Visser
3e - Jorrit van de Berg

Door de baanmanager werd ons twee flessen wijn aangeboden en die zijn naar Mai Ling Verstraten als trouwste amateur deelnemer en onze referee Marcha Maier voor haar goede en betrouwbare advies gegaan.
Verder werden aan alle aanwezige spelers een voucher aangeboden door de baanmanager om voor een gereduceerd tarief de baan nogmaals te komen bezoeken en een ronde te spelen, als goed maker voor de onderbroken wedstrijd. Een mooi gebaar en namens de WGTF hartelijk dank daarvoor.

Edward Verstraten deed deze keer niet mee als speler maar wilde eens goed kijken hoe wij als golfleraren door de baan gingen en daar was volgens zijn zeggen wel het e.e.a. aan te verbeteren.
Het voor ons als golflelraren belangrijk dat wij het goede voorbeeld geven en laten zien hoe het moet. Het spreekwoord “goed voorbeeld doet goed volgen” is dan ook van toepassing.

Wij willen de spelers bedanken voor de goede sfeer en hun deelname. Wij hopen u te zien op de reünie van de WGTF/DGTF en de eerst volgende wedstrijd op de Scherpenbergh.

De wedstrijd commissie